Mia's Favorite Hotel

Со поглед на езерото Маврово од позиција од над 1200 метри надморска височина, омилениот хотел Миа’с Маврово стои на сценско место во планинските падини на планината Бистра – ливади, пасишта и огромни шуми што лежат во границите на националниот парк Маврово .

На непосредна близина на највисоките алпинистички терени на Македонија, и само неколку минути оддалечени од популарното археолошко наоѓалиште и природните чуда, како вековните манастири, водопади и чисти места, и близу до кристалното езеро.

Тип на соба

Капацитет

Цена по особа од ден

Sport Room

2 единечни легла

32.00

Sport Room Premium

2 единечни/француско легло + софа

42.00

Standard Room

Француско легло

41.00

Standard Room (with balcony)

Француско легло

48.00

Premium Double

Француско легло + софа

53.50

Family Suite

1 француско легло + 2 единечни легла

62.50

Sport Comfort Apartment

1 француско легло + 4 единечни легла

56.50

Услови за деца:

*1  дете до 12 години бесплатно сместување

*2 дете над 12 години плаќа 15 € по ден

 Услови за користење на спа центарот

*Користењето на спа центарот е вклучено во цената и е ограничено на 45-60 минути дневно со резервација (макџимум 6 лица )

Напомена : Дадените цени се важечки до 24.01.2021

В А Ж Н И   И Н Ф О Р М А Ц И И

*Секој програм е креиран со посебни услови. Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата.

*Програмата ке се рализира  спрема условите на  новонастанатата ситуација со вирусот Ковид 19 како и запазувањето на протоколити према политиката на хотелот.

*За секоја евентуална промена ќе бидете благовремено информирани

*Резервација на аранжманот се прави во агенција со уплата од 30% и тогаш е валидна

*Цената е загарантирана само за целосна уплата. Во спротивно, загарантиран е со можносот на аконтација, а остатокот е подложен на промени.

*Патникот го потпишува Договорот за патување штом го прочитал Аранжманот и е согласен со истиот.

*Доколку патникот е незадоволен има право да се обрати на претставникот на агенцијата и на лице место да пополни Записник; или може во рок од 5 работни дена по завршување на аранжманот да поднесе приговор во агенција

Доколку нема преставник  од агенцијата во Хотелот тогаш патникот  на рецепција  доставува приговор..

*Организаторот го задржува правото да ја намали или зголеми цената во случај на промена

*Се замолуваат патниците да ги почитуваат правилата на Хотелот како и да се информираат на рецепција за било каква промена или барана нова услуга.

*Паркингот на хотелот е отворен и се почитуваат правилата на хотелот.

Во хотелот е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет.

*Сместување на патниците е според правилата и политиката на објектите

Побарајте патничко осигурување и договор за патување

*Плаќањето е во денарска противвредност по курс 62 денари.

*Во готово – авансно *кредитни картици, вирманско плаќање плаќање од вкупната цена на аранжманот во моментот на пријавување, а остатокот најдоцна 10-дена пред  започнување на аранжманотпоаѓање, зависно од видот на програмот,плакање преку синдикати и работни организации.со посебни договори.

 

КОВИД ИНФО доколку странките го откажат аранжманот 10 дена пред започнување на прва услуга имаат можност да одберат друг термин сеуште има место. Доколку настанат други промени поради пандемијата или има дополнителни рестрикции средствата ги враќаме во целост од извршената уплата.

 *Важат Општите услови на ТА Камелија Турс-Туроператор со Лиценца-А членка на СКТМ

 Трошоците за подготовка и организација на патувањето со број на полиси АД Осигурителна Полиса Скопје (Полиса бр. 130030006717) и (Класа 13 *Општа одговорност и Тарифа 27 Туристички агенции

. .Тимот на ТА КАМЕЛИЈА ТУРС Ви посакува пријатeн престоји Среќни Новогодишни Празници

 

 

 

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Wifi
Тv со Netflix
Сместување во https://miasfavorite.com/ со услуга ноќевање со појадок по особа
Бесплатен паркинг (зависи од моментална расположливост)
Туристичка такса

Цената Не покрива?

  • Индивидуални екскурзии и дополнителни индивидуални барања и трошоци
  • Доплата за 1/1 соба
  • Доплата за вечера 10 €

Pin It on Pinterest