Бањи

Поврзани објави:

 Инфо за хотел :  Интерхотел Сандански е лоциран......
 Инфо за хотел :  Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел на Бугарија, регион кој е најпознат по лековитата клима и термалните извори. Хотелот е......

Сместен во Павел Бања и во регионот познат по својата......
Сместен во Павел Бања и во регионот познат по својата минерална вода за лекување, Хотел Севтополис Медикал и СПА нуди различни балнео процедури. Хотелот располага......

На местото на поранешниот стар хотел Звезда, на......
На местото на поранешниот стар хотел Звезда, на централниот дел од шеталиштето  и со површина од дури 11,445 м2, денес се наоѓа прекрасниот хотел Зептер, еден од......

Pin It on Pinterest