Пефкохори

Поврзани објави:

ХОТЕЛ AMON GARDEN 3*, ПЕФКОХОРИ-  ЛЕТО 2024  На само 100m......
ХОТЕЛ AMON GARDEN 3*, ПЕФКОХОРИ-  ЛЕТО 2024  На само 100m од плажа и 200m од центар е лоциран 3* хотел "Ammon Garden".  Хотелски соджини: 27 хотелски соби на приземје, први......

ВИЛА НАУТИКА –ПЕФКОХОРИ, ЛЕТО 2024 Куќа......
ВИЛА НАУТИКА –ПЕФКОХОРИ, ЛЕТО 2024 Куќа „ Наутика“  ( екс Филоксенија ) е лоцирана на околу 100 метри од морето и песочната плажа, во најубавиот дел на......

  ВИЛА AНДРОМЕДA -ПЕФКОХОРИ, ЛЕТО 2024 Вила......
  ВИЛА AНДРОМЕДA -ПЕФКОХОРИ, ЛЕТО 2024 Вила Андромеда се наоѓа на околу 180 м од плажа сместена е во Пефкохори. Вилата нуди сместување со бесплатен приватен......


ВИЛА AНДРОМЕДА ЈОАНИС-ПЕФКОХОРИ, ЛЕТО......
ВИЛА AНДРОМЕДА ЈОАНИС-ПЕФКОХОРИ, ЛЕТО 2024 “Андромеда Јоанис ” - (прв категорија по локална категоризација). За оние кои сакаат мирен одмор, без градската гужва,......

ВИЛА ПАРТЕНИС –ПЕФКОХОРИ, ЛЕТО 2024 На околу 100 км од......
ВИЛА ПАРТЕНИС –ПЕФКОХОРИ, ЛЕТО 2024 На околу 100 км од Солун се наоѓа Пефкохори. Мирисот на бор, пријатната клима, зеленилото се совршени за прекрасен одмор.......

ВИЛА СТРАТОС – ПЕФКОХОРИ ,ЛЕТО 2024  Вила......
ВИЛА СТРАТОС – ПЕФКОХОРИ ,ЛЕТО 2024  Вила “Stratos”, се наоѓа на околу 50m од плажа, во центарот, односно на пешачката улица од единствениот мал кружниот......


ХОТЕЛ ПИЛАЛИДИС - ПЕФКОХОРИ,ЛЕТО 2024 Хотел "Pilalidis" се......
ХОТЕЛ ПИЛАЛИДИС - ПЕФКОХОРИ,ЛЕТО 2024 Хотел "Pilalidis" се наоѓа на 150m од плажа и околу 300m од центарот на Пефкохори под главниот пат во крајниот делна Пефкохори.......

Pin It on Pinterest