Калитеа

Поврзани објави:

ВИЛА ДИМИТРА - КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 Вила Димитра се......
ВИЛА ДИМИТРА - КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 Вила Димитра се наоѓа на 500 метри од плажа, веднаш до училиштето на Калитеа и на 2мин пешачење до центарот на Калитеа. Можност......

ВИЛА MAРИЈА-КАЛИТЕА, ЛЕТО......
ВИЛА MAРИЈА-КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024             Вила Мариа се наоѓа во центарот на Калитеа, веднаш до паркот, на 500м одалеченост од море.. Вилата......

ВИЛА ТЕА – КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 Вила Теа се наоѓа на......
ВИЛА ТЕА – КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 Вила Теа се наоѓа на прекрасна локација меѓу шеталиштето и плаѓата во Калитеа, на левата страна од главната улица која води до......


ВИЛА МЕРОПИ -КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 Вила Меропи се наоѓа......
ВИЛА МЕРОПИ -КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 Вила Меропи се наоѓа на самата магистрала, во строгиот центар на Калитеа, веднаш до семафорите и  излегува на првата пешачка......

ВИЛА ПОСЕИДОН -КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 САБОТА Вила......
ВИЛА ПОСЕИДОН -КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 САБОТА Вила Посеидон се наоѓа на сама плажа во Калитеа, на 200м од центарот. Паркинг за возила сама вила не нуди, но има на 30м од......

    ВИЛА ГАЛИНИ- КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 Вилата ГАЛИНИ......
    ВИЛА ГАЛИНИ- КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 Вилата ГАЛИНИ се наоѓа на сама плажа.Располага со сопствена плажа, лежалки и чадор за секоја соба. Идеална локација  за......


ВИЛА КОСТАС - КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 Вила “Kostas”, се......
ВИЛА КОСТАС - КАЛИТЕА, ЛЕТО 2024 Вила “Kostas”, се наоѓа во центарот на Калитеа на булеварот над плажата и на околу 120m од плажа. Располага со 1/4 студија (еден......

ХОТЕЛБЛУ ДРИМ – КАЛИТЕА,ЛЕТО 2024 Вила “Blue Dream”,......
ХОТЕЛБЛУ ДРИМ – КАЛИТЕА,ЛЕТО 2024 Вила “Blue Dream”, се наоѓа во центарот на Калитеа, помеѓу втората и трета пешачка улица и околу 200m од плажа. Комплетно......

Pin It on Pinterest