Валона

Валона е град исполнет со недогледни дрвореди од палми, живописно крајбрежје и прекрасни плажи... Валона е одличен избор за летна дестинација.
Ако ја одберете Албанија како летна дестинација, крајбрежниот град Валона е одличен избор. Валона е трет по големина град во земјата и еден од најубавите. Опкружен е со одлични плажи, антички локалитети, замоци, археолошки паркови и е комплетно незаборавно искуство.Во овој град на југот од Албанија исто така ќе ве дочекаат дрвореди од палми и незабoравни глетки.

Поврзани објави:
Најчести прашања за Албанија

  АЛБАНИЈА – ВАЛОНA Вила “Camellia” Вила......
  АЛБАНИЈА – ВАЛОНA Вила “Camellia” Вила “Camellia”располага со 1/2 и 1/3  студиасо опременaкујна, купатило, балкон,ТВ и WIFI.На покривот има голема......

             ......
                       АЛБАНИЈА –......

Pin It on Pinterest