Саранда

Саранда е град кој што се наоѓа на најјужниот округ на Албанија, е просперитетен регион со различни атракции, рамнини и планини, реки и езера, цитрус насади, маслинови градини и лозја, пасишта и шуми.Ова место е преплавено со природни убавини и ако еднаш го посетите сигурно ќе се навратите повторно во него.

Поврзани објави:
Просечни цени во ресторани и маркети во Саранда
Најчести прашања за Албанија

  Вила Лида се наоѓа во Саранда град во јужна......
  Вила Лида се наоѓа во Саранда град во јужна Албанија, сместен покрај брегот на Јонското море.  Локацијата на оваа вила е на 70 метри одалеченост од плажа и......

Pin It on Pinterest