Поклони Ваучер

Подарок ваучер

Патувањето е најубавиот подарок што може да му го дадете на некого, особено ако му дадете на драгиот човек можност да изберат дестинација, сместување и должина на траењето на  аранжманот. На Вас е да го одредите износот што би сакале да го уплатите, и ние ќе се погрижиме за подарокот во целост да ги задоволува критериумите на лицето кое сакате да го изненадите.

 

Зашто да уплатите поклон ваучер во агенцијата Камелија Турс?

·   Професионално работење со комплетна туристичка организација на incoming и outgoing туризам, повеќе од 30 години со што важиме за една од најстабилните агенции на  територијата на Македонија

·   Нудиме голем избор на групни патувања, како  летувања и зимувања, така и посета на европските метрополи.

·      Нудиме и можност за индивидуални патувања  во скоро сите делови на светот преку повеќе системи за резервација, како и способност да се обезбедуваат авионски билети на редовни линии за целиот свет.

·       Нудиме спа и веленс викенди и можеме овој пакет да го извдовиме како најбаран  за ПОКЛОН ВАУЧЕР  

·      Нашите лица за продажба е оспособено да излезе во пресрет и да даде конструктувен совет при самото избирање на дестинација, сместување,авио карти и сите останати работи кој што го сочинуваат едно патување да е квалитетно

Валидност на поклон ваучер

Ваучерот може да се користи во рок од една година од датумот на купување на ваучерот за

подарок (освен ако не е поинаку договорено).

ПОКЛОН ВАУЧЕР не може да се разменува за пари.

Затоа, имајте на ум кога сакате да ја изненадите вашата драга личност. Бидете сигурни дека

нема да ги разочараме вашите очекувања.

За сите подетални информации контактирајте го контактниот број на агенцијата Камелија Турс

3232916 или по електронска пошта info@camelliatravel.com.mk, секој работен ден од 09:00 до

19:00 часот, како и сабота од 09:00 часот. -15: 00 часот.

Pin It on Pinterest