Скијатос

Поврзани објави:

SEA ПАСКАЛИС- ТРУЛОС,СКИЈАТОС- ЛЕТО 2024 На само 400......
SEA ПАСКАЛИС- ТРУЛОС,СКИЈАТОС- ЛЕТО 2024 На само 400 км.оддалеченост по копнен пат и 2,5 часа со траект се стигнува до прекрасниот кристално чист остров......

ВИЛА СПИРИДУЛА- СКИЈАТОС,ЛЕТО 2024 На само 400км......
ВИЛА СПИРИДУЛА- СКИЈАТОС,ЛЕТО 2024 На само 400км оддалеченост по копнен пат и 3 часа со траект се стигнува до прекрасниот остров – Скијатос. Припаѓа во групата на......

ВИЛА АНГЕЛА ЗОИ – СКИЈАТОС, ЛЕТО 2024 На само 400км......
ВИЛА АНГЕЛА ЗОИ – СКИЈАТОС, ЛЕТО 2024 На само 400км оддалеченост по копнен пат и 3 часа со траект се стигнува до прекрасниот остров – Скијатос. Припаѓа во групата......

Pin It on Pinterest