Неи Пори

Поврзани објави:

  Вила Евгенија – Неи Пори, Пиерија, Лето......
  Вила Евгенија – Неи Пори, Пиерија, Лето 2024   Неи Пори е место, кое сеуште претставува најурбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пиериа.......

ВИЛА МЕДИТЕРАН – НЕА ПОРИ,ЛЕТО 2024   Вила......
ВИЛА МЕДИТЕРАН – НЕА ПОРИ,ЛЕТО 2024   Вила “MEDITERAN” се наоѓа во близина на луна паркот во Неи Пори, во првиот ред до плажа. Располага со убаво......

ВИЛА ЕЛСА – НЕА ПОРИ ,ЛЕТО 2024 Вила......
ВИЛА ЕЛСА – НЕА ПОРИ ,ЛЕТО 2024 Вила “ELSA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на 50m од плажа, позади хотел Олимпик Бич кој е на сама......


Вила Амелија – Неи Пори, Пиерија Лето 2024  ВИЛА......
Вила Амелија – Неи Пори, Пиерија Лето 2024  ВИЛА АМЕЛИЈА се наоѓа на 80 метри од плажа. Распoлага со 1/3 студија и 1/5 дуплекс апартмани. Секоја соба има балкон,......

Вила Христос – Неи Пори, Пиерија Лето 2024 ВИЛА......
Вила Христос – Неи Пори, Пиерија Лето 2024 ВИЛА ХРИСТОС се наоѓа на 50 метри од плажа. Распoлага со 1/2–1/3 студија и 1/5 – 1/6 апартмани, како и дуплекс......

Вила ГЕОРГИЈА – Неи Пори, Лето 2024 ВИЛА ГЕОРГИЈА на......
Вила ГЕОРГИЈА – Неи Пори, Лето 2024 ВИЛА ГЕОРГИЈА на сама плажа, располага со 1/4 студио(еден дупли 2 поед.кревети-Грчки стандард), апартман 1/3 + 2 (дупли кревет-грчки......


ВИЛА ГИОТА – НЕА ПОРИ  ,ЛЕТО 2024  Вила......
ВИЛА ГИОТА – НЕА ПОРИ  ,ЛЕТО 2024  Вила “GIOTA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на околу  100m од плажа, Располага со апартмани со......

Pin It on Pinterest