Оглас за вработување во Т.А. Камелија

  

1. Референти за продажба и реализација на туристички аранжмани

Квалификации: 

 • Претходно искуство во  областа на  агенциското работење од минимум 2 години;
 • Високо образование;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Компјутерски познавања (Word, Excel, Outlook,Power Point)
 • Одлични комуникациски способности;; 

Општи работни компетенции

 • решавање проблеми и одлучување за работи од својот делокруг
 • учење и развој
 • комуникација
 • остварување резултати
 • работење со други/тимска работа
 • стратешка свест

 

Работен ангажман: Полно работно време

Работни часови неделно 40

Отворени позиции: 2

Примања: По договор

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим, Ве молиме пратете ни го Вашето мотивационо писмо и CV на:

info@camelliatravel.com.mk        

Аплицирање најдоцна до 11.04.2022                                                     

Pin It on Pinterest