processing...
  • Побарај понуда


  • Отвори
  • Отвори

Топ Понуди

Поглед на светот од страна на патниците, место каде што спојуваме и раскажуваме искуства. Истражуваме свет и пренесуваме енергија низ целта на Camellia програмите. Уживајте во патувањата и слободно приклучете се.
ЗАМИСЛИ, ПОСАКАЈ И ДОЖИВЕЈ

Благодарејки на нашиот експертски тим, единствената понудата и индивидуалниот пристап, секоја ваша замислена желба може да стане реалност.
Патувањето може да го резервирате ONLINE или да го испланирате со до најситните детали, спрема вашите индивидуални барања во нашата канцеларија сместена во ГТЦ приземје Скопје или кај нашите субагенти во повеќето градови

ЛЕТО 2024

Grcija, Turcija, Egipet, Tunis, Bugarija, Albanija, Spanija

НАЈБАРАНИ ПОНУДИ

АНТАЛИЈА, КЕМЕР, ЛАРА, СИДЕ, ХАЛКИДИКИ, ЈОНСКИ БРЕГ, ТУНИС,

Далечни Дестинации

Поглед на светот од страна на патниците, место каде што спојуваме и раскажуваме искуства. Истражуваме свет и пренесуваме енергија низ целта на Camellia авантурите. Уживајте во патувањата и слободно приклучете се.

Зошто Camellia Travel

Задоволството на Клиентите
Камелија Турс не нуди само исклучителна можност за премиум патувања, туку се обидува да ги надмине… Прочитај повеќе
Премиум откритија
Ние сме посветени на обезбедување на единствени туристички програми каде што ќе ја откриете суштината на новата култура во... Прочитај повеќе
Квалитетно сместување
Додека секоја дестинација и регион има автентичен стил и различни стандарди за квалитет кога станува збор… Прочитај повеќе
Локални Туристички Водичи
Позади секој туристички аранжман, стои целиот тим на Камелија Турс каде во секој поединечно е професионалец во својот ... Прочитај повеќе

Pin It on Pinterest