Слични Понуди

Програма

1
Прв ден
    Пристигнување во Солун. Сместување во хотелот по 14:00 часот (локално време). Ноќевање.
2
Втор ден
    Појадок. Слободно време за убав ините кои ги нуди Солун како на пример многубројните шопинг центри или ресторани покрај море. Момент за уживање во мирот со вашите најблиски. Ноќевање.
3
Трет ден
    Појадок. По појадокот напушта ње на хотелот
Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest