Слични Понуди

Програма

1
Прв ден
    Пристигнување во Софија. Сместување во хотелот по 14:00 часот (локално време). Ноќевање.
2
Втор ден
    Појадок. Слободно време за убав ините кои ги нуди Софија како на пример многубројните шопинг центри или ресторани. Момент за уживање во мирот со вашите најблиски. Ноќевање.
3
Трет ден
    Појадок. По појадокот напушта ње на хотелот.
Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest