Rent a Car

 Наем на возило - Rent a Car 

Камелија Турс во својата понуда на клиентите може да им понуди  услуга за наем на возила. На клиентите  на располагање им се луксузно опремени возила од туристичка класа на производител.

Car model

Daily / 1-2 days

Daily / 3-6 days

Daily / 7-13 days

Daily / 14-18 days

Daily / 19+ days

Volkswagen Up

ден 1.551,00 / 25,00 €

ден 1.253,00 / 20,00 €

ден 1.193,00 / 19,00 €

ден 954,00 / 16,00 €

ден 895,00 / 15,00 €

Skoda Fabia

ден 1.849,00 / 30,00 €

ден 1.551,00 / 25,00 €

ден 1.372,00 / 22,00 €

ден 1.193,00 / 19,00 €

ден 1.074,00 / 17,00 €

Opel Corsa

ден 2.028,00 / 33,00 €

ден 1.849,00 / 30,00 €

ден 1.670,00 / 27,00 €

ден 1.491,00 / 24,00 €

ден 1.253,00 / 20,00 €

Volkswagen Polo

ден 2.028,00 / 33,00 €

ден 1.849,00 / 30,00 €

ден 1.670,00 / 27,00 €

ден 1.491,00 / 24,00 €

ден 1.253,00 / 20,00 €

Ford Fiesta

ден 2.028,00 / 33,00 €

ден 1.849,00 / 30,00 €

ден 1.670,00 / 27,00 €

ден 1.491,00 / 24,00 €

ден 1.253,00 / 20,00 €

Skoda Rapid

ден 2.207,00 / 36,00 €

ден 1.909,00 / 31,00 €

ден 1.849,00 / 30,00 €

ден 1.611,00 / 26,00 €

ден 1.372,00 / 22,00 €

Volkswagen Golf

ден 2.863,00 / 47,00 €

ден 2.625,00 / 43,00 €

ден 2.327,00 / 38,00 €

ден 2.148,00 / 35,00 €

ден 1.849,00 / 30,00 €

Opel Astra automatic

ден 2.863,00 / 47,00 €

ден 2.625,00 / 43,00 €

ден 2.327,00 / 38,00 €

ден 2.148,00 / 35,00 €

ден 1.849,00 / 30,00 €

Ford Focus

ден 2.863,00 / 47,00 €

ден 2.625,00 / 43,00 €

ден 2.327,00 / 38,00 €

ден 2.148,00 / 35,00 €

ден 1.849,00 / 30,00 €

Skoda Octavia

ден 3.102,00 / 50,00 €

ден 2.863,00 / 47,00 €

ден 2.625,00 / 43,00 €

ден 2.327,00 / 38,00 €

ден 1.909,00 / 31,00 €

Opel Mokka 4x4

ден 3.341,00 / 54,00 €

ден 3.102,00 / 50,00 €

ден 2.863,00 / 47,00 €

ден 2.625,00 / 43,00 €

ден 2.207,00 / 36,00 €

Skoda Superb

ден 4.534,00 / 74,00 €

ден 4.295,00 / 70,00 €

ден 4.057,00 / 66,00 €

ден 3.818,00 / 62,00 €

ден 2.804,00 / 46,00 €

Volkswagen Passat

ден 4.653,00 / 76,00 €

ден 4.474,00 / 73,00 €

ден 4.176,00 / 68,00 €

ден 3.878,00 / 63,00 €

ден 3.520,00 / 57,00 €

Opel Antara 4x4 automatic

ден 4.951,00 / 81,00 €

ден 4.653,00 / 76,00 €

ден 4.355,00 / 71,00 €

ден 4.116,00 / 67,00 €

ден 3.818,00 / 62,00 €

Ford Kuga 4x4

ден 4.951,00 / 81,00 €

ден 4.653,00 / 76,00 €

ден 4.355,00 / 71,00 €

ден 4.116,00 / 67,00 €

ден 3.818,00 / 62,00 €

Volkswagen Tiguan 4x4

ден 5.488,00 / 89,00 €

ден 5.250,00 / 85,00 €

ден 4.951,00 / 81,00 €

ден 4.593,00 / 75,00 €

ден 4.176,00 / 68,00 €

VAN 8+1

ден 5.488,00 / 89,00 €

ден 5.250,00 / 85,00 €

ден 4.951,00 / 81,00 €

ден 4.593,00 / 75,00 €

ден 4.176,00 / 68,00 €

Audi A4 automatic allroadquattro TDI

ден 9.425,00 / 153,00 €

ден 9.187,00 / 149,00 €

ден 8.829,00 / 144,00 €

ден 8.531,00 / 139,00 €

ден 8.113,00 / 132,00 €

 

Pin It on Pinterest