Ханиоти

Поврзани објави:

ВИЛА МАРИА – ХАНИОТИ, ЛЕТО......
ВИЛА МАРИА – ХАНИОТИ, ЛЕТО 2024 Вила “Maria” се наоѓа на одлична локација во центар на Ханиоти, односно на самиот плоштад и нa oколу 150m oд......

ВИЛА МАРИА ЛУКС – ХАНИОТИ, ЛЕТО......
ВИЛА МАРИА ЛУКС – ХАНИОТИ, ЛЕТО 2024  Вила “Maria Lux” се наоѓа во центарот на Ханиоти (веднаш до вила "Maria") односно на почетокот на Плоштадот......

   ВИЛА СОФИЈА– ХАНИОТИ, ЛЕТО 2024 Вила......
   ВИЛА СОФИЈА– ХАНИОТИ, ЛЕТО 2024 Вила Софија - централно лоцирана, одалечена 80 метри од плажа. Располага со трoкреветни студиjа на прв и втор кат. Секое......


  ВИЛА ХРИСТИНА – ХАНИОТИ ЛЕТО 2024 100 метри од......
  ВИЛА ХРИСТИНА – ХАНИОТИ ЛЕТО 2024 100 метри од ПЛАЖА                     Вила ХРИСТИНА лоцирана во мирен дел на Ханиоти,идеална за фамилии......

    ВИЛА ВЕРГИНА– ХАНИОТИ, ЛЕТО......
    ВИЛА ВЕРГИНА– ХАНИОТИ, ЛЕТО 2024 Вила Вергина се наоѓа на 50м оддалеченост од плажа, во мирниот дел на Ханиоти во близина на бич барот Молос( 200......

ВИЛА НАТАША – ХАНИОТИ, ЛЕТО 2024 Вила Наташа се наоѓа......
ВИЛА НАТАША – ХАНИОТИ, ЛЕТО 2024 Вила Наташа се наоѓа во близина на центарот на Ханиоти, на околу 80 метри од плажата. Вилата располага со студија, апартмани и......

Pin It on Pinterest