Неа Потидеа

Поврзани објави:

ВИЛА КОСТАС -НЕА ПОТИДЕА, ЛЕТО 2024  ВИЛАТА......
ВИЛА КОСТАС -НЕА ПОТИДЕА, ЛЕТО 2024  ВИЛАТА “KOSTAS” СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМA  ПЛАЖА (ПРВ РЕД) НЕА ПОТИДЕА E ПРВОТО ЛЕТУВАЛИШТЕ НА ПРВИОТ КРАК - КАСАНДРА......

ВИЛА ИЗИ ЛУКС – НЕА ПОТИДЕА,ЛЕТО......
ВИЛА ИЗИ ЛУКС – НЕА ПОТИДЕА,ЛЕТО 2024  Вила “ISI Lux” се наоѓа нa 20m oд плажа во централниот дел на Потидеа каде што е најширока плажата, веднаш......

ХОТЕЛ GOLDEN BEACH 4* - НЕА ПОТИДЕА, ЛЕТО......
ХОТЕЛ GOLDEN BEACH 4* - НЕА ПОТИДЕА, ЛЕТО 2024   Сместување: Хотелот се состои од две згради една позади друга. АНЕКС 1 (зграда кај базенот и ресторанот) и АНЕКС 2 веднаш......

Pin It on Pinterest