Паралија

Поврзани објави:

ВИЛА ФИОРИ – ПАРАЛИЈА,  ЛЕТО 2024  Вила......
ВИЛА ФИОРИ – ПАРАЛИЈА,  ЛЕТО 2024  Вила “FIORI” е лоцирана на само 50m од песочната плажа во Паралија и на околу 200m од црквата. Располага со......

ВИЛА САВИДИС- ПАРАЛИА,ЛЕТО 2024 Вила “SAVVIDIS” е......
ВИЛА САВИДИС- ПАРАЛИА,ЛЕТО 2024 Вила “SAVVIDIS” е една од ретките луксузни вили во Паралиа, лоцирана на само 20m од прекрасната песочна плажа во......

  ВИЛА АТИНА -ПАРАЛИЈА ,ПИЕРИА- ЛЕТО 2024 ВИЛА АТИНА......
  ВИЛА АТИНА -ПАРАЛИЈА ,ПИЕРИА- ЛЕТО 2024 ВИЛА АТИНА се наоѓа на самото шеталиште измеѓу првата и втората улица оддалечена 30 метри од плажа, сместена во самиот......

Pin It on Pinterest