Парга

Поврзани објави:

ВИЛА ОЛГА-  ПАРГА, ЛЕТО 2024 Вила Олга се наоѓа......
ВИЛА ОЛГА-  ПАРГА, ЛЕТО 2024 Вила Олга се наоѓа на 70м од малата градска плажа и на само неколку минути од центарот. Сите студија имаат балкон, комплет опремена......

ВИЛА ЈОТА- ПАРГА, ЛЕТО 2024 Вила Јота се наоѓа на......
ВИЛА ЈОТА- ПАРГА, ЛЕТО 2024 Вила Јота се наоѓа на самиот влез во Парга, на 300метри од градската плажа и 500метри од центарот. Вилата има сопствен паркинг, располага со......

Pin It on Pinterest