Полихроно

Поврзани објави:

  ВИЛА СПАНОС-ПОЛИХРОНО, ЛЕТО 2024 Вила СПАНОС се......
  ВИЛА СПАНОС-ПОЛИХРОНО, ЛЕТО 2024 Вила СПАНОС се наоѓа централниот дел на Полихроно, на оддалеченост од  200м од плажа. Вилата располага со четворокреветни......

ВИЛА НЕКТАРИОС - ПОЛИХРОНО,ЛЕТО 2024 Вила Нектариос се......
ВИЛА НЕКТАРИОС - ПОЛИХРОНО,ЛЕТО 2024 Вила Нектариос се наоѓа во Полихроно, на прва линија до плажа, покрај камениот споменик во Полихорно. Располага со мал број на......

  ВИЛА ЕЛЕНА - ПОЛИХРОНО,ЛЕТО 2024 Вила Елена се......
  ВИЛА ЕЛЕНА - ПОЛИХРОНО,ЛЕТО 2024 Вила Елена се наоѓа на 20м од плажа, во строгиот центар веднаш на десната страна на споменикот на Полихроно. Вилата располага......


ВИЛА АЛЕКС ЛУКС - ПОЛИХРОНО,ЛЕТО 2024 Вила Алекс Лукс......
ВИЛА АЛЕКС ЛУКС - ПОЛИХРОНО,ЛЕТО 2024 Вила Алекс Лукс е изградена 2022, исе наоѓа во Полихроно, на 30м одалеченост од плажа, истата располага со едноспални апартмани......

Pin It on Pinterest