Ситонија (ll Крак)

Поврзани објави:

 НИКИТИ туристичкото место на западната страна на......
 НИКИТИ туристичкото место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија. Плажата на Никити е во залив и гледа према првиот крак.Идеално место за......

  Куќа „Марија Карга“ е лоцирана на самиот......
  Куќа „Марија Карга“ е лоцирана на самиот влез во Ормос Панагијас. Оддалечена е од првата плажа околу 150 метри, и околу 500 метри од една од најубавите плажи......

Торонисе наоѓа во југоисточниот дел од вториот крак......
Торонисе наоѓа во југоисточниот дел од вториот крак на полуостровот Ситонија.Долгата песочна плажа и тиркизната боја на егејот заокружени со боровата шума го......


Торони на југоисточниот дел од вториот крак......
Торони на југоисточниот дел од вториот крак полуостровот Ситонија.Долгата песочна плажа и тиркизната боја на егејот заокружени со боровата шума го прават ова......

Pin It on Pinterest