Вила Зепос - Неа Мармараc

Лето 2023 > Грција > Ситонија (ll Крак) > Неос Мармарас > Вила Зепос - Неа Мармараc

Вила Зепос - Неа Мармараc

ХОТЕЛ-АПАРТМАНТ  “ZEPPOS” СЕ НАОЃА ВО НЕА МАРМАРАС НА 200 МЕТРИ ОД ГРАДСКАТА ЦЕНТРАЛНА ПЛАЖА.

НЕА МАРМАРАС Е  ЕДНО ОД НАЈПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ  МЕСТА НА ХАЛКИДИКИ.ОСТАТОЦИТЕ ОД  ВИЗАНТИСКИОТ ПЕРИОД  ЗНАЧИТЕЛНО СЕ ЗАБЕЛЕЖУВААТ ВО МАРАМАРАС ШТО  ДАВА ДЕНЕШЕН БЕЛЕГ НА ПОПУЛАРНА ТУРИСТИЧКА  ДЕСТИНАЦИЈА. ВО ТЕКОТ НА ШЕЕСЕТИТЕ ГОДИНИ НА МИНАТИОТ ВЕК ИЗГРАДЕН  ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА НЕА МАРМАРАС Е ХОТЕЛОТ ПОРТО КАРАС ВО КОЈ СЕ ОДРЖУВААТ МНОГУ ПОЗНАТИ СВЕЧЕНОСТИ И Е ПОСЕТУВАН ОД МНОГУ ЕВРОПСКИ И СВЕТСКИ ТУРИСТИ.

 

ЦЕНИТЕ ЗА ТЕРМИНИТЕ (14.05; 21.05; 28.05; 04.06; 03.09;10.09 и 17.09.)

ОЗНАЧЕНИ СО ЗВЕЗДИЧКА * ВО ТАБЕЛАТА СЕ  ПАКЕТ АРАНЖМАНИ И СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА 7 НОЌИ СО ВКЛУЧЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

ОСТАНАТИТЕ  ЦЕНИ ЗА ДАДЕНИТЕ СМЕНИ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ИЛИ АПАРТМАН  ЗА 7 НОЌИ

КОРИСТЕЊЕ НА КЛИМА УРЕД СЕ ДОПЛАЌА 5 € ОД НОЌ ОД СТУДИО ИЛИ АПАРТМАН

 

 

      ЛЕТО 2023 

 

Цени за пакет аранжман

7 ноќи со превоз

 

Цени за НАЕМ на СТУДИО  или АПАРТМАН

Цени за пакет аранжман

7 ноќи со превоз

ПЕРИОД

МАЈ - ЈУНИ

ЈУНИ

ЈУЛИ

АВГУСТ

 

 

СЕПТЕМВРИ

*14

*21

*28

*04

11

18

25

02

09

16

23

30

06

13

20

27

*03

*10

*17

НОЌЕВАЊА

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

 

7

Студио 1/2+1

Бр. 102,201,202,203,204

макс. 2 лица+1

 

79

 

99

 

109

 

119

 

259

 

299

 

339

 

379

 

399

 

399

 

399

 

399

 

399

 

389

 

329

 

309

 

139

 

129

 

119

Студио 1/3

 Бр.101

Макс. 3 лица

 

79

 

99

 

119

 

129

 

279

 

309

 

349

 

399

 

409

 

409

 

409

 

409

 

409

 

399

 

349

 

339

 

149

 

139

 

129

Апартман
(1/2)+(1/2)

бр.301,302

макс. 4 лица

 

89

 

119

 

129

 

149

 

309

 

329

 

369

 

419

 

439

 

439

 

439

 

439

 

439

 

429

 

369

 

359

 

159

 

149

 

139

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАПОМЕНИ:

-ПРЕВОЗОТ ЗАСТАНУВА ДО НАЈБЛИСКАТА ЛОКАЦИЈА  ОД СМЕСТУВАЧКИОТ КАПАЦИТЕТ КАДЕ Е ВОЗМОЖНО ДА ЗАСТАНЕ

- ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕВРА, А УПЛАТАТА Е ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ (1€=62 ден.);

- ЗА УПЛАТИ НА ДВА АРАНЖМАНИ 7+7 НОЌЕВАЊА ОДОБРУВАМЕ 10% ПОПУСТ НА ВТОРАТА СМЕНА;

- КОГА ИМА АКЦИСКИ ПОПУСТ ИЛИ КОГА ЕДНАТА СМЕНА Е СО ЗВЕЗДИЧКА НА ВТОРАТА СМЕНА НЕ СЕ ОДОБРУВА ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОПУСТ

 - ВО СЛУЧАЈ НА ПРОМЕНА НА ЦЕНИТЕ(ЗГОЛЕМУВАЊЕ ИЛИ НАМАЛУВАЊЕ) СО ОБЈАВУВАЊЕ НА НОВ ЦЕНОВНИК НЕМА ДА СЕ МЕНУВА ЦЕНАТА НА ВЕЌЕ ДОГОВОРЕНИТЕ УСЛУГИ;

 - ВО СЛУЧАЈ НА ОТКАЗ НА АРАНЖМАНОТ  ОД СТРАНА НА ПАТНИКОТ ВАЖАТ ОПШТИТЕ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ;

 

- МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОСИГУРУВАЊЕ ОД РИЗИК – ОТКАЗ НА АРАНЖМАН ВО ОСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЈА;

 - ЗА ВАЖЕЧКА РЕЗЕРВАЦИЈА СЕ СМЕТА  САМО СО УПЛАТА НА 30% ОД ЦЕЛОСНАТА ВРЕДНОСТ НА АРАНЖМАНОТ;

 - ЦЕЛОСНА ДОПЛАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ДВАЕСЕТ И ЕДЕН ДЕН (21) ПРЕД ПОАЃАЊЕ;

 - ВО СЛУЧАЈ НА ВЕЌЕ УПЛАТЕНИ АРАНЖМАНИ СО ПОПУСТИ И РАНИ ЗАПИШУВАЊА,СРЕДСТВАТА НЕ СЕ ВРАЌААТ ДОКОЛКУ ПАТНИКОТ СЕ ОТКАЖЕ ОД ПАТУВАЊЕТО, ИСКЛУЧОК СЕ ПРАВИ(ПОВРАТОК НА СРЕДСТВА) САМО ДОКОЛКУ  ПАТНИКОТ САМ СИ НАЈДЕ ЗАМЕНА ЗА ВЕКЕ РЕЗЕРВИРАНАТА СОБА ;

 - ВО СЛУЧАЈ НА НАПРАВЕНА ПОГОЛЕМА ШТЕТА ВО СТУДИЈАТА , СОПСТВЕНИКОТ НА ВИЛАТА МОЖЕ ДА НАПЛАТИ НА ЛИЦЕ МЕСТО ЗА НАПРАВЕНАТА ШТЕТА;

 -АГЕНЦИЈАТА НЕМА ОДГОВОРНОСТ ЗА КВАЛИТЕТОТ И БРЗИНАТА НА ИНТЕРНЕТКОНЕКЦИЈАТА;-  ТУРИСТИЧКА ТАКСА СЕ ПЛАЌА ВО АГЕНЦИЈА 0,5 € ОД НОЌ ЗА СТУДИО ИЛИ АПАРТМАН

 

 

СТУДИЈАТА И АПАРТМАНИТЕ :

ИМААТ ПЕШКИРИ ,ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА И САПУН

 

 ДОПЛАТА ЗА ПРЕВОЗ:

 45 € за возрасни – повратна карта

 30 € за возрасни или деца – карта во еден правец

 35€ за деца до 12 години – повратна карта;

 Деца до 02 години бесплатно – не користи седиште

 

ДЕНОВИТЕ ДАДЕНИ ВО ТАБЕЛАТА СЕ ДЕНОВИ НА ПОАЃАЊЕ ОД

Град

Место на тргнување

Време

Куманово

Бензинска пумпа Макпетрол

03:15часот наутро

Скопје

Спортска сала Борис Трајковски

04:00часот наутро

Велес

Мотел Македонија

04:30 часот наутро

Штип

Нова Пошта

04:00 часот наутро

Неготино

Бензинска пумпа Макпетрол

05:00 часот наутро

Гевгелија

Бензинска пумпа Окта-Шимов

06:00 часот наутро

ДОПЛАТА ЗА ТРАНСФЕР - 20 € ПО ЛИЦЕ - ОД ПРИЛЕП И БИТОЛА

Прилеп

Бензинска пумпа Лукоил

04:00 часот наутро

Битола

Спортска сала

03:15 часот наутро

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 ХОТЕЛ АПАРТМЕНТ ЗЕПОС   

ОПИС НА СТУДИЈА И АПАРТМАНИ


 СТУДИО БР.102 (1/2)  2ЛИЦА

Студиото располага со еден дупол кревет плакар за алишта, клима уред, тв. Во склоп на истата соба е и кујната , која е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Студиото е опремено со стандардно купатило и вц. Од студиото се излегува на комотна тераса со маса и  столици.

 

 

 СТУДИО БР.201 (1/2+1) 2 ЛИЦА+1

 Студиото располага со два поединечни кревети,има можност да се стави и доплнителен кревет на расклопување,плакар за алишта, клима уред, тв.

Во склоп на истата соба е и кујната , која е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Студиото е опремено со стандардно купатило и вц. Од студиото се излегува на комотна тераса со маса и  столици.

 

 

СТУДИО БР.202 (1/2+1) 2 ЛИЦА+1

 Студиото располага со два поединечни кревети,има можност да се стави и доплнителен кревет на расклопување,плакар за алишта, клима уред, тв.

Во склоп на истата соба е и кујната , која е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Студиото е опремено со стандардно купатило и вц. Од студиото се излегува на комотна тераса со маса и  столици.

 

СТУДИО БР.203 (1/2+1) 2 ЛИЦА+1

 Студиото располага со два поединечни кревети,има можност да се стави и доплнителен кревет на расклопување,плакар за алишта, клима уред, тв.

Во склоп на истата соба е и кујната , која е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Студиото е опремено со стандардно купатило и вц. Од студиото се излегува на комотна тераса со маса и  столици.

 

СТУДИО БР.204 (1/2+1) 2 ЛИЦА+1

Студиото располага со два поединечни кревети,има можност да се стави и доплнителен кревет на расклопување,плакар за алишта, клима уред, тв.

Во склоп на истата соба е и кујната , која е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

Студиото е опремено со стандардно купатило и вц. Од студиото се излегува на комотна тераса со маса и  столици.

 

СТУДИО БР.101 (1/3) 3 ЛИЦА

Студиото располага со еден дупол кревет и еден поединечен, плакар за алишта, клима уред, тв.

Во склоп на истата соба е и кујната, која е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо

Студиото е опремено со стандардно купатило и вц. Од студиото се излегува на комотна тераса со маса и 3 столици.

 

 

АПАРТМАН БР.301 (1/2)+(1/2) 4 ЛИЦА

Апартманот располага со две простории.Во едната просторија е кујната која е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо и овде има два поединечни кревети.

Во другата просторија има дупол кревет клима уред и излегува на тераса. Апртманот има стандардно купатило и вц.

 

 

АПАРТМАН БР.302 (1/2)+(1/2) 4 ЛИЦА

Апартманот располага со две простории.Во едната просторија е кујната која е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо и овде има два поединечни кревети.

Во другата просторија има дупол кревет клима уред,плакар за алишта и излегува на тераса. Апртманот има стандардно купатило и вц.

 

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest