Rent A Bus

Наем на возило со возач

Вршиме органиизација и реализација на превоз на патници во земјата и странство . На клиентите на располагање им се луксузно опремени возила од туристичка класа на производител.Агенцијата Камелија Турс во својата понуда има вклучено и изнајмување на автобуси.Наемт на автобусот се врши исклучиво со наши возачи.Возачите на Камелија Турс  се искусни професионалци  со голем број на километри поминати позади себе  кој поминале  низ цела Европа.Туристичката агенција Камелија Турс во својот возен парк има и три мини-автобуси.Превозот со мини автобус е најдоброто решение за комфорен и сигурен превоз на помали групи посебно на повеќе дестинации. Сите возила имаат уверение од страна на Министерството за сообраќај за извршување  меѓународен сообраќај, сите неопходни дозволи  и сертификати кој што се поврзани за безбедноста и сигурноста на самите возила, како и полиси за осигурување на патниците.Автобусите и мини автобусите можете да ги изнајмите за разни патувања и посета на различни зтуристичмки манифестации, екскурзии, еднодневни и повеќедневни излети, превоз  на патници на разни прослави, промоции и културни евенти, спортски манифестации и натпревари, свадби... Во сите наши возила може да уживате во бесплатниот интернет за време на возењето на територијата на Македонија.

Опис на услугата /Тип на возило
Број на седишта

Setra
57 pax

Setra
56 pax

Setra
46 pax

Mercedes/Crafter 
20 pax

Mercedes/Vivaro
8 pax

Авто ден*

320 €

320 €

280 €

180 €

120 €

Цена по км (без авто ден)

1.10 €

1.10 €

0.95 €

0.60 €

0.40 €

Аеродромски трансфер (Aеродром Скопје-Центар)

140 €

140 €

120 €

85 €

40 €

Цените се рачунати без ддв од 5%, како  и патарина, паркинг и трошоци за возач како 2 оброка во ден.

На  Ваше барање  можете да изнајмите автомобил,авион,како и водни превозни средства ке Ви доставиме посебни цени со услови.

Сите барања пратете ги на:

 info@camelliatravel.com.mk

 

Pin It on Pinterest