Стримонски Залив

Поврзани објави:

ВИЛА РИТА – НЕА ВРАСНА, ЛЕТО 2024 Вила Рита се......
ВИЛА РИТА – НЕА ВРАСНА, ЛЕТО 2024 Вила Рита се наоѓа на 20 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна. Вилата располага со двокреветни и трокреветни......

ВИЛА АПОЛОНИА – НЕА ВРАСНА, ЛЕТО 2024  Вилата се......
ВИЛА АПОЛОНИА – НЕА ВРАСНА, ЛЕТО 2024  Вилата се наоѓа на 150м од плажата во централнот дел. Пред самата вила се наоѓа градскиот парк. Вилата располага со......

Вила ФИЛОКСЕНИЈА – НЕА ВРАСНА, ЛЕТО 2024  Неа......
Вила ФИЛОКСЕНИЈА – НЕА ВРАСНА, ЛЕТО 2024  Неа Врасна се наоѓа во залвот Strimonikos,карактеристична е по долгата песочна плажа,убавото море,многубројните......


ВИЛА ЈАНИС– НЕА ВРАСНА, ЛЕТО 2024 Вила Јанис се......
ВИЛА ЈАНИС– НЕА ВРАСНА, ЛЕТО 2024 Вила Јанис се наоѓа на 50 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна. Вилата располага со четири четворокреветни......

ВИЛА ЛЕОНА -АСПРОВАЛТА, ЛЕТО 2024 Вила Леона се наоѓа......
ВИЛА ЛЕОНА -АСПРОВАЛТА, ЛЕТО 2024 Вила Леона се наоѓа на 70 метри од прекрасната песочна плажа во Аспровалта. Вилата има еден дуплекс апартман, едно двокреветно и......

Pin It on Pinterest