Лефкада

Поврзани објави:

  ВИЛА АФРОДИТИ – НИДРИ, ЛЕФКАДА- ЛЕТО 2024 Лефкада......
  ВИЛА АФРОДИТИ – НИДРИ, ЛЕФКАДА- ЛЕТО 2024 Лефкада е остров на Јонскиот Архипелаг, кој  се наоѓа јужно од Крф и североисточно од Кефалонија, а со......

ВИЛА ПОРТО ФИНО-НИКИАНА - ЛЕФКАДА, ЛЕТО 2024 Никиана е......
ВИЛА ПОРТО ФИНО-НИКИАНА - ЛЕФКАДА, ЛЕТО 2024 Никиана е мало рибарско место кое се наоѓа меѓу главниот град Лефкас и Нидри. Ова место има идеална местоположба за......

Pin It on Pinterest