Пролом Бања

Пролом Бања се наоѓа во Јужна Србија, на падините на Радан планина. Тоа првенствено е познат по неговотa лековитa Prolom вода, кои припаѓаат на ретка група на висока бањска вода со вредности: висок алкална (pH 8,8 до 9.2), ниска (сув остаток од 148 mg / l) бикарбонат. Со цел да ве приближиме до овој уникатен подарок на природата, ви овозможивме да ја користите Пролом водата насекаде во хотелот. За лечењето со Prolom вода се засноваат сите наши здравствени програми. Ефектот од третманот се зголемува со примена на физички третман, соби со чист и свеж воздух и прошетка низ недопрената природа на Prolom бања.Надморска височина (550-668 м) и умерено-континентална клима со многу сончеви денови во годината придонесуваат за уште подобар одмор. Радан хотелски комплекс, нуди сместување во комфорни соби, wellness третмани и објекти за рекреација, забава и прошетки. Ако сакате место за работа во тивка средина, ние обезбедивме простории за состаноци за вас со сета потребна опрема. Без разлика дали доаѓате за третман или празници, деловни состаноци, или едноставно да се релаксирате во природа, вашиот престој може да биде уживање во Wellness третмани, релаксирачки затворен и отворен базени, ручек во “Етно ресторанот”, патување во град на Ѓаволот, црквата Лазарица и други културнио и туристички атракција во областа Топлички

Поврзани објави:

ХОТЕЛ  РАДАН   2022 Во хотел Радан ......
ХОТЕЛ  РАДАН   2022 Во хотел Радан  сместувањето  e во  во стандардни, комфорни соби и апартмани. Освен еднокреветни и двокреветни соби, хотелот нуди......

Pin It on Pinterest