Орикум

Долж крајбрежјето е градчето Орикум, кој е во округот на Валона. Орикум е целосно распослан со средени плажи, дел од нив песочни, дел од нив со сите песок.Прекрасно крајбрежје со плажи идеални за одмор со деца. Многу ресторани со поволни цени и супер сместување.

Поврзани објави:
Факултативни излети за активен одмор во Албанија
Просечни цени во ресторани и маркети во Саранда
Најчести прашања за Албанија

Pin It on Pinterest