Бања Врујци

Бања Врујци припаѓа на општина Мионица и областа Колубара во долината на реката Топлица, а во подножјето на воздушните бањи Дивчибаре и Рајац на патот Љиг - Мионица

Поврзани објави:

Pin It on Pinterest