Дерми

Дерми - најлуксузното летувалиште во Албанија со тиркизно море и бели плажи.Живописни глетки, бели камчиња и неверојатно тиркизно море, Дерми е дефинитивно бисерот на aлбанското крајбрежје.Има километарски долги плажи кој се со бели камчиња,а морето е топло и тиркизно.

Поврзани објави:
Најчести прашања за Албанија

Pin It on Pinterest