Сејшели

Сејшели - прекрасен рај Ви нуди преубави плажи, туркизно плаво море и пријатно топло време. Поради тоа не е ни чудно што Сејшелите многумина го сметаат за најубав архипелаг во светот. Неколку стотици плажи се протегаат на островите Мае, Прале и Ла Диг кои се едни од најубавите во светот. Сејшелските острови уживаат во тропска клима во текот на целата година и воглавно нема екстремни временски промени. Во овој пријатен тропски рај, температурите ретко се симнуваат под 24 степени ниту се искачуваат над 32 степени.

Поврзани објави:

  СЕЈШЕЛИ со лет од Скопје Период:......
  СЕЈШЕЛИ со лет од Скопје Период: 04.03-11.03.2024 Опис Индивидуална програма со лет од Скопје Сејшелите претставуваат архипелаг на легендарната убавина на......

Pin It on Pinterest