Индивидуални патувања

Почитувани патници, клиенти, соработници


Поради моменталната состојба на прогласената пандемија на свестско ниво од страна на СЗО како и владините мерки Ве известуваме поради ограничувањата нашите аранжмани на патување, а кои се поставени на нашата веб страна се со одлука од агенцијата за рекламирање на истите програми кои беа објавени 01.01.2020 и ќе важат истите со нови услови доколку е потребно за промени,а можат да се користат со нови договори .
Дел од понудите не можат да се користат со заменски патувања за сместување за определен период ги откажуваме сите аранжмани поради неможност да се реализираат под објавените услови (планирани термини на патување, период на престој или објект на престој)

Поврзани објави:
Малдиви
€1450 €1290

€1450 €1290
Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во......
Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска височина од 1.5m, податок кој......

Мароко е само неколку километри оддалечено од брегот......
Мароко е само неколку километри оддалечено од брегот на Европа, но сепак животот тече сосема поинаку во оваа земја. Мароко не само што е извор на највкусните......

 ЈОРДАН, Кралство на Блискиот Исток, пустинска......
 ЈОРДАН, Кралство на Блискиот Исток, пустинска земја без нафта, но и земја во која се наоѓа најневеројатнотот чудо од античкиот свет-градот во камен,......


Уживајте во преубавите предели на Виетнам, каде......
Уживајте во преубавите предели на Виетнам, каде природа е недопрена, земја со  богата култура и љубезно население…   Прекрасни пејсажи, богата......

Pin It on Pinterest