Крушево-Хотел Монтана 4*

Испланирајте викенд во Крушево-градот на некогашната Крушевска република. Град со бројни историски знаменитости, сведок на првиот краток обид за демократија на Балканот Баремнакратко вратете му се на мирот, спокојството и природата во Македонија. Хотел Монатана, Крушево, Ви нуди спектакуларен поглед врз градот кој наликува на гнездо, изграден уште во времето на нашите предци за време на Отоманската Империја. 

    Цена на аранжманот: 4.200,00 денари

Содржина на хотелот: http://www.montanapalace.com/mk/services

Хотелот Монтана Палас има 77 прекрасни соби за сместување, опремени да ги задоволат потребите на современиот турист, бесплатно и неограничено WiFi со силен сигнал во секоја соба,ТВ и кабелска конекција,лифт, прибор за лична хигиена-по еден за секој гостин и пар влечки (за една употреба), телефон, тераса (скоро секоја соба)

Напомена:

- Програмата е за индивидуални патници

-Цената е подложна на промени

- Постои опција за организиран превоз минимум 16 патника.

- За Вашиот баран термин резервацијата е потребна минимум 10 дена пред започнување на услугата

Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата 

Важат Општите услови на Т.А. Камелија Турс-Туроператор со лиценца-А членка на СКТМ

 

Слични Понуди

Програма

1
Прв ден
    Пристигнување во Крушево. Сместување во хотелот во 14:00 часот. Ноќевање.
2
Втор ден
    Појадок. Слободно време за убавините кои ги нуди Крушево како и користење на содржините на хотелот. Ноќевање.
3
Трет ден
    Појадок. По појадокот напуштање на хотелот.

Видео

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Хотелска услуга две ноќевања со појадок и вечера во 1/2 или 1/3 соби

Цената Не покрива?

  • Осигурување
  • Туристичка такса
  • Доплата за вечера 500 денари
  • Индивидуални трошоци на патниците

Pin It on Pinterest