Малдиви

Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска височина од 1.5m, податок кој сигурно ќе Ве эачуди. Но, коралните гребени кои ги опкружуваат овие острови го смируваат океанот и ги чуваат островите и нивните жители со векови.
Острови со бел корален песок, кокосови палми, изобилие од тропски растенија, како и прекрасниот и необичен подводен свет. Места кои  се одликуваат со својата единственост и кои никогаш повторно нема да ги најдете… тоа се токму овие рајски острови Малдивите.
Местоположбата, морето, ветерот и сонцето заедно формираат идеални услови за престој. Температурата се движи од 23 до 32 степени, но умерениот ветер кој постојано дува го прави престојот на островите пријатен. Дождовите обично се присутни во периодот јуни – јули, но сепак неможете да ги предвидите. Се појавуваат одеднаш без предупредување и веданш исчезнуваат.

Програма

1
Прв ден
  Малдиви
  Сонце, бел песок, водите на Индискиот Океан, стотици напуштени островчиња, топли лагуни со нијанси на сина, тиркизна и зелена боја, “подводни градини” од корали. Првата асоцијација при споменувањето на Малдиви е егзотика, романтика, релаксација и смирувачка топлина, која овој тропски рај ни ги дарува. Ве уверуваме дека токму тоа ќе го пронајдете тука.
  За сите љубители на водните спортови и истражување на подводниот свет има можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
 • Сместување во Хотел со појадок и вечера (Hotel on the water)
2
Втор ден
  Слободни активности и можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
  За сите љубители на водните спортови и истражување на подводниот свет има можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
 • Сместување во Хотел со појадок и вечера (Hotel on the water)
3
Трет ден
  Слободни активности и можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
  За сите љубители на водните спортови и истражување на подводниот свет има можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
 • Сместување во Хотел со појадок и вечера (Hotel on the water)
4
Четвртти ден
  Слободни активности и можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
  За сите љубители на водните спортови и истражување на подводниот свет има можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
 • Сместување во Хотел со појадок и вечера (Hotel on the water)
5
Петти ден
  Слободни активности и можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
  За сите љубители на водните спортови и истражување на подводниот свет има можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
 • Сместување во Хотел со појадок и вечера (Hotel on the water)
6
Шестти ден
  Слободни активности и можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
  За сите љубители на водните спортови и истражување на подводниот свет има можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
 • Сместување во Хотел со појадок и вечера (Hotel on the water)
7
Седми ден
  Слободни активности и можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
  За сите љубители на водните спортови и истражување на подводниот свет има можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
 • Сместување во Хотел со појадок и вечера (Hotel on the water)
8
Осми ден
  Слободни активности и можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
  За сите љубители на водните спортови и истражување на подводниот свет има можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
 • Сместување во Хотел со појадок и вечера (Hotel on the water)
9
Деветти ден
  Слободни активности и можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
  За сите љубители на водните спортови и истражување на подводниот свет има можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
 • Сместување во Хотел со појадок и вечера (Hotel on the water)
10
Десетти ден
  Слободни активности и можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
  За сите љубители на водните спортови и истражување на подводниот свет има можност за дополнителни екскурзии од хотелите.
 • Сместување во Хотел со појадок и вечера (Hotel on the water)
Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest