Викенд патувања

Доколку сакате да се одморите од секојдневните обврски, време е да одберете некоја од нашите викенд понуди што ги припремивме за вас


Мало парче рај, од мир и спокојност, создадено да Ви......
Мало парче рај, од мир и спокојност, создадено да Ви пружи незаборавeн одмор со саканите. Изграден од природни елементи, со употреба на вулкански камен и дрво,......

Доколку сакате да избегате од градската врева,......
Доколку сакате да избегате од градската врева, стресното секојдневие, сообраќајниот метеж, и барем за кратко да им се вратите на мирот, спокојството и природата во......

Испланирајте викенд во Крушево-градот на......
Испланирајте викенд во Крушево-градот на некогашната Крушевска република. Град со бројни историски знаменитости, сведок на првиот краток обид за демократија......


  Вила Папу се наоѓа на најубавото гратче во......
  Вила Папу се наоѓа на најубавото гратче во Македонија, Крушево, во близина на галеријата на Никола Мартиновски, на местото познато како Струнга. Цена на......

Хотел “Молика” претставува бисер на Пелистер,......
Хотел “Молика” претставува бисер на Пелистер, едно од ретките места каде човек може да ја почувствува недопрената природа и да се одмори од......

  Лоцирана на бреговите на Охридското Езеро, Струга......
  Лоцирана на бреговите на Охридското Езеро, Струга е опкружена со мостови, прошарана со воодушевувачка архитектура и поврзана со многу патеки. Реката Црни Дрим......


  Доколку сакате да избегате од градската врева,......
  Доколку сакате да избегате од градската врева, стресното секојдневие, сообраќајниот метеж, и барем за кратко да им се вратите на мирот, спокојството и......

Доколку сакате да избегате од градската врева,......
Доколку сакате да избегате од градската врева, стресното секојдневие, сообраќајниот метеж, и барем за кратко да им се вратите на мирот, како и да прошетате низ......

  Доколку сакате да избегате од градската врева,......
  Доколку сакате да избегате од градската врева, стресното секојдневие, сообраќајниот метеж, и барем за кратко да им се вратите на мирот, како и да прошетате низ......

Pin It on Pinterest