Слични Понуди

Програма

1
Прв ден: 10.10.19 Скопје - Будва
    Поаѓање за Будва во 23.00 часот од Скопје, Дрво Декор. Патот води преку Косово и Албанија. Возење со попатни паузи поради одмор и царински формалности.
2
Втор ден: 11.10.19 Будва
    Пристигнување во утринските часови и сместување во хотел. Слободно време за индивидуални активности и прошетки низ Будва. Ноќевање.
3
Трет ден: 12.10.19 Свети Василиј Острошки - Скопје
    Појадок. По појадокот за заминување кон Манастирот Св. Василиј Острошки. Манастирот е сместен на високо масивен карпест дел кој представува најголемо Црногорско светилиште а секако и најпосетуван манастир на Балканот (основан е од Василиј во 17 век и се верува дека моштите на Св.Василие Острошки се чудотворни а се наоѓаат во Горниот Манастир). Слободни активности до времето предвидено за поаѓање. Во попладневните часови напуштање на Манастирот и заминување за Република Северна Македонија. Пристигнување следниот ден во утринските часови

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest