Ситонија

Ситонија е паркот  на Халкидики каде љубителите на тишината и зеленилото ќе го најдат своето скривалиште, симфонија во  сино  и зелено, возбудлив пејзаж во кој туристите се сокриваат од гужвата и вревата. Полуостровот изобилува со преубави песочни плажи,  живописни мали пристаништа, напуштени  заливи недостапни од копно и непрегледни плантажи маслинки. 

 

3 дена / 2 ноќевања во студија и апартмани

Неос Мармарас - ВилаSole A Mare”

Неос Мармарас - ВилаAlcano”

Неос Мармарас - ВилаMersinis”

Каламитси - ВилаAngeliki”

 

Цена по лице со вклучен превоз   ......... 59 евра

 

 (сместување во студија и апартмани во вилите „Sole A Mare“ и „Alcanoсо поглед на море)                                                                

Цена по лице со вклучен превоз   ......... 65 евра

ØНапомена:При сместување водвокреветно и трокреветно студио плаќаат 2 лица, останатите доплаќаат само превоз. При сместување  во четирикреветен апартман плаќаат 3 лица, останатите  доплаќаат само превоз.

 ØЦена на повратен билет – 35 евра. Деца до 2 години бесплатно (без седиште), од 2-12 години-25 евра. Во случај на сопствен превоз цената се намалува за 10 евра по лице.

 

Слични Понуди

Програма

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest