Слични Понуди

Програма

1
МИКОНОС
  Добродојдовте во Грција ! Се среќаваме во 14:00 часот кај лобито за брз состанок каде што ќе Ви бидат дадени неколку информации и објаснувања како ќе се одвива оваа недела.Постои можност за групна вечера вечерта и запознавање со остатокот од групата,
  •Вклучени активности: Добродојде и запознавање, прошетка по островот
  •Факултативни активности: факултативна вечера со група
  •Оброци: Не
2
МИКОНОС
  Слободен ден во Миконос. Градот Миконос (Хора) е живописен грчки остров, со рибарски чамци кои се рамо до рамо со луксузните чамци, белите улици, плажите, рестораните и баровите; нема да бидете кратки работи кои треба да ги истражите; ќе имате време за истражување.
  •Факултативни активности: тура на островот Делос
  •Оброци: Појадок
3
МИКОНОС-САНТОРИНИ
  Заминување од Миконос со траект и се упатуваме кон Санторини, остров формиран од вулканска активност. Се вели дека зајдисонцата овде се најубави во светот. Од Caldera, погледнете ги пејзажите на вукалните и соседните острови кој го одемат Вашиот здив.Како една од главните туристички атракции во Европа со прекрасната клима и совршените услови за набљудување, Санторини ќе ви понуди дива убавина создадена од вулканот што лежи во средината на заливот
  •Вклучени активности :прошетка по островот Санторини
  •Факултативни активности: Не
  •Оброци: Појадок
4
САНТОРИНИ
  Денеска ќе имаме слободно време за истражување на островот.
  •Факултативни активности: Вулканска тура, Велосипедска Тура
  •Оброци: Појадок
5
САНТОРИНИ
  Нашето патување заврушува во 11:00 часот во Санторини.Се збогуваме со новите пријатели.
  •Оброци: Појадок
Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest