Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

Актуелни Аранжмани

Ski Opening - Kopaonik

Термин: 07.12-09.12.2018

Копаоник - Нова Година 2019

НОВА ГОДИНА !!!

САРАЕВО НОВА ГОДИНА 2019

НОВА ГОДИНА !!!

Краков - Нова Година 2019

НОВА ГОДИНА !!!

Будимпешта - Нова Година 2019

НОВА ГОДИНА !!!

 

Виена - Нова Година 2019

НОВА ГОДИНА !!!

Виена

Christmas Market ! 
06.12-10.12.2018  Aвтобуски превоз 

Истанбул Нова Година 2019

НОВА ГОДИНА 2019 !!!

Дубаи Нова Година 2019

НОВА ГОДИНА!!!

Бали

12 Дена -890 евра  (Вклучени авио-билети, сите такси, хотел и трансфери)

Сандански

Сигурни реализации

INTERHOTEL SANDANSKI 4*

 

Мексико

17 дена – Mexico  City, Isla Mujeres, Playa del Carmen

Hotel Aurora Resort & Spa - Берово

Аурора Ресорт и СПА ви го претставува Божиќниот пакет за оваа нова и возбудлива 2019.

РУСИЈА

19.04.-01.05.2019.

КУБА

17 дена –Хавана,Тринидад  од -1250 евра ( вклучена авио карта,такси,смештај,трансфери )

БАРСЕЛОНА

ТЕРМИН 17.05-20.05 .2019.

Коста Брава

Авионски карти од Скопје-Барселона-Скопје

Понуда на Хотели со 4* и 5*

 

 

 

Персиска Империја

ТЕХЕРАН-ШИРАЗ-ЈАЗД-ИСФАХАН-КАШАН-ТЕХЕРАН

     05.10.-17.10.2019.

Тунис- Лето 2018

7, 10, 11, 14 ноќевања

 

Патот на свилата

Туркменистан-Узбекистан-Таџикистан-Киргистан-Казахстан

13.05 .2018 – 02.06.2018Топ ПонудиFacebook активности


Наши препораки на Хотели
КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА