Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian

Римини - Италија Лето 2015

Термин : 17.07.2015-27.07.2015

►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

Актуелни Аранжмани

Сицилија Лето 2015

Палермо-Катанија- Сирагуза-Етна

 

Римини-Италија

Римини е едно од најпознатите летувалишта на Јадранското море, лоцирано во централниот дел на Италија, во регионот Емилија Ромања. Градот привлекува со својата античка убавина, како магнет за многубројните љубители на уредените плажи, топлото море, забавните паркови, преполните продавници, добрата забава и богатиот ноќен живот

ПОРТУГАЛИЈА

Падова-Сан Џано Ди Монтања-Џенова-Фигуерас-Мадрид-Милано

СКАНДИНАВИЈА

Стокхолм-Осло-Копенхаген-Малме

Будва - Острог

Св.Василиј Острошки

 

ИРСКА

Зелениот остров, Ирска земја со магична убавина која ке ви го одземе здивот. Легендарно по многу нешта, по познатото пиво Виски и богаството на келтската култура. Грапавото и карпесто крајбежје, магичните градини го прават овој остров вистинска жива бајка. Покрај природните убавини Ирска се истакнува со прекрасни градби како што се дворци замоци и тврдини, Патувањето во Ирска е незаборавно заминување во минатото и легендите кои никој нема да го остави рамнодушен

HEAVEN BEACH RESORT 5*

Локација:
Хотелот се наоѓа во туристичката област на Сиде, на површина од 7.000 м2. Оддалечен е 90 км од центарот на Анталија, 75 км од меѓународниот аеродромот и 10 км од Манавгат.

VERA STONE PALACE 5*

Локација:
Хотелот се наоѓа  на оддалеченост од 250 метри од морето , 10 км од центарот на градот и 13 км од  Манавгат

CLUB NENA 5*

Локација:
Се наоѓа во туристичката зона на Сиде, 80 км далеку од аеродромот на Анталија,и 15 км далеку од центарот на Сиде

MAY GARDEN CLUB 4*

Од 460€
Локација:
Хотелот се наоѓа во туристичката зона во Аланија,13 км далеку од Аланија,и 148 км далеку од аеродромот на Анталија,50 м далеку од плажата

ARTEMIS PRINCESS 4*

Од 433€
Локација
Хотелот се наоѓа 120 km далеку од аеродромот на Анталија ,200 м далеку од плажата и 4 км далеку од центарот.

SUN STAR BEACH 4*

Од 416€
Локација:
Хотелот е локализиран во туристичката зона во Аланија, 130 km од аеродромот во Анталија.


Топ ПонудиFacebook активности


Наши препораки на Хотели
КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА