Sign in:

 • Macedonian
 • English
 • Russian
 • Albanian
 • Albanian
 • Albanian

Контактирајте не

За било какви прашања испратете ни Емаил порака.

Локациjа, телефони и e-mail за контакт:

 • тел/факс: 389(0)2 32 32 916
 • тел:389(0)2 31 62 916
 • мобилен: 389(0)78 281 528
 • мобилен: 389(0)78 281 522 (Транспорт)
 • E-mail: zorica@camelliatravel.com.mk (Англиски)
 • E-mail: info@camelliatravel.com.mk
 • КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА

Пишете ни директно преку следнава форма:

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА