Неа Каликратија


Новоизграден објект (април-мај 2018 година.) Се наоѓа на......
Новоизграден објект (април-мај 2018 година.) Се наоѓа на околу 700-800 м од Неа Каликратија. Оддалечена е околу 250 м од плажа / море. Сите мезонети се на два ката и содржат:......

 Неа Каликратија е град со многубројни......
 Неа Каликратија е град со многубројни занимливости за секој турист.Има долга песочна плажа, многубројни ресторани, таверни, кафетерии, забавни паркови за......

Pin It on Pinterest