Неи Пори


НЕИ ПОРИ – едно од најурбанизираните места во......
НЕИ ПОРИ – едно од најурбанизираните места во Пиериа, идеално за фамилијарен одмор. Основни карактеристики на Неи Пори се долга и широка песочна плажа, паркови и......

НЕИ ПОРИ – едно од најурбанизираните места во......
НЕИ ПОРИ – едно од најурбанизираните места во Пиериа, идеално за фамилијарен одмор. Основни карактеристики на Неи Пори се долга и широка песочна плажа, паркови и......

 Вила “MARIA” се наоѓа на одлична лoкација во......
 Вила “MARIA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори веднаш наспроти хотел Platon, 50m, од црквата и околу 100m од плажа. Располага со......


  НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните......
  НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, паркови, ресторани, кафетерии, луна парк,...Тоа е една од најбараните......

Pin It on Pinterest