€759 €759
БАЈКОВИТАТА ШВАЈЦАРИЈА (Лозана| Женева | Шилон-Монтре......
БАЈКОВИТАТА ШВАЈЦАРИЈА (Лозана| Женева | Шилон-Монтре | Берн | Цирих | Луцерн) 16.03 – 20.03.2023 Авионска програма за 5 дена / 4 ноќи  Цена на аранжманот:  759€......

€180 €160
Термин: 15.03 - 19.03.2023 (4 дена /2 ноќи) 1 Ден  Скопје -......
Термин: 15.03 - 19.03.2023 (4 дена /2 ноќи) 1 Ден  Скопје - Атина Состанок на групата во21час. Поаѓање кон Атина. Ноќно патување преку граничниот премин Богородица.......

€199 €190
                     ......
                          08.03-12.03.2023 1 ДЕН: СКОПЈЕ 08.03.2023 Состанок на групата во 17:00 часот од паркингот на Holiday In - Скопје. Ноќно возење......


€169 €169
1 ден 07.03.2023 Состанок на групата во 17:00 часот од пред......
1 ден 07.03.2023 Состанок на групата во 17:00 часот од пред Дрво Декор, Заминување  за Будимпешта. Се патува преку граничниот премин Табановце и Србија, ноќно возење со......

€170
08.03-12.03.2023 2 ноќи / 5 дена Шенбрун l Дунавска кула lOutleet......
08.03-12.03.2023 2 ноќи / 5 дена Шенбрун l Дунавска кула lOutleet Parndorf   08.03.2023  Скопје- Виена          ......

€140 €125
Термин:10.03-12.03.2023 Со прекрасен поглед од најубавите......
Термин:10.03-12.03.2023 Со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК 3дена/2 полу пансиони +1 свечена вечераи......


€559 €499
Барселона – космополитски главен град на......
Барселона – космополитски главен град на Каталонија, град на брегот на Средоземното море.  Прошетајте по улиците на градот во кој Гауди остави личен печат,......

Pin It on Pinterest