Koпаоник 8ми Март

> Koпаоник 8ми Март

Koпаоник 8ми Март

Термин:10.03-12.03.2023

Со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК

3дена/2 полу пансиони +1 свечена вечераи превоз

10.03.2023Скопје-Копаоник

Состанок на групата во 06:30 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Сместување во хотел. Слободни активности.  Вечера. Ноќевање.

11.03.2023 Копаоник

Појадок. (Опционално) Заминување во центарот на Копаоник и запознавање со неговите природни  убавини, слободно време за кафе во познатите хотели.  Враќање во хотел.  Слободно времеза индивидуални активности. Свечена вечера со музика. Ноќевање

12.03.2023 Копаоник – Врање

Појадок. По појадокот заминување кон Македонија. Попатно посета на Врање, индивидуални активности.  Пристигнување во вечерните часови. 

Цена по лице во Aparthotel изнесува: 125€

Цената ги вклучува следните услуги:

·Сместување во Aparthotel Kopaonik

·2 ноќевања со појадок и вечера

·Свечена  вечера со музика на 11.03.2023

·Автобуски превоз Скопје-Копаоник-Скопје

·Посета на Врање

·Пратител за време на патувањето

Цената не вклучува:

·Патничко осигурување  5€(до 64год.)

·Останати индивидуални трошоци кои не се споменати во програмата

·Доплата за 1/1 соба – 45€

·Прошетка до ски центарот Копаоник – 5€

·Туристичка такса 2€  по лице

Слични Понуди

Програма

1
10.03.2023 Скопје-Копаоник
  Состанок на групата во 06:30 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Сместување во хотел. Слободни активности. Вечера. Ноќевање
2
11.03.2023 Копаоник
  Појадок. (Опционално) Заминување во центарот на Копаоник и запознавање со неговите природни убавини, слободно време за кафе во познатите хотели. Враќање во хотел. Слободно време за индивидуални активности. Свечена вечера со музика. Ноќевање
3
12.03.2023 Копаоник – Врање - Скопје
  Појадок. По појадокот заминување кон Македонија. Попатно посета на Врање, индивидуални активности. Пристигнување во вечерните часови.

Цената покрива:

• Сместување во Aparthotel Kopaonik
• Свечена вечера со музика на 11.03.2023
• Посета на Врање
• 2 ноќевања со појадок и вечера
• Пратител за време на патувањето
• Автобуски превоз Скопје-Копаоник-Скопје

Цената Не покрива?

 • • Патничко осигурување 5€ (до 64год.)
 • • Останати индивидуални трошоци кои не се споменати во програмата
 • • Доплата за 1/1 соба – 45€
 • • Прошетка до ски центарот Копаоник – 5€
 • • Туристичка такса 2€ по лице

Pin It on Pinterest