Прага
€249 €249

€249 €249
Автобус 5 дена / 3 ноќи Период 13.04 - 17.04.2023   ЦЕНА НА......
Автобус 5 дена / 3 ноќи Период 13.04 - 17.04.2023   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 249€ /15.440денари    ПАКЕТ ФАКУЛТАТИВИ (Разглед на Прага, Карлови Вари, Крстарење по Влтава,......

€199 €199
Автобус / 4 дена / 2 ноќевања   ПЕРИОД ......
Автобус / 4 дена / 2 ноќевања   ПЕРИОД  13.04 - 16.04.2023             ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 199 €/12.340 денари ПАКЕТ ФАКУЛТАТИВИ......

€209 €209
ВИЕНА - БРАТИСЛАВА Автобус / 5 дена / 2......
ВИЕНА - БРАТИСЛАВА Автобус / 5 дена / 2 ноќевања ПЕРИОД  13.04 - 16.04.2023 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 209 € / 12.960денари   НАПОМЕНИ:      За реализација на аранжманот......

Љубљана
€239 €239

€239 €239
ЉУБЉАНА ВЕЛИГДЕН ПЕРИОД 13.04-16.04.2023  2 ноќи /4 дена  ......
ЉУБЉАНА ВЕЛИГДЕН ПЕРИОД 13.04-16.04.2023  2 ноќи /4 дена  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 239 € / 14.820 денари НАПОМЕНИ: За реализација на аранжманот потребен е минимум од 45......

€169 €169
  БУКУРЕШТ СО ТРАНСИЛВАНИЈА  ПЕРИОД ......
  БУКУРЕШТ СО ТРАНСИЛВАНИЈА  ПЕРИОД  13.04-17.04.2023  3 ноќи / 5 дена  Цена на аранжманот 169 евра по лице/ 10.480мкд   Напомена: ·      За......
Истанбул
€169 €169

€169 €169
ИСТАНБУЛ  ПЕРИОД  13.04-17.04.2023 Автобус 5 дена / 3......
ИСТАНБУЛ  ПЕРИОД  13.04-17.04.2023 Автобус 5 дена / 3 ноќевања ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 169 €/ 10.480ден.     Напомени:   За реализација на аранжманот потребен е......


СОКО БАЊА ВЕЛИГДЕН ПЕРИОД 14.04-17.04.2023  3 ноќи /4......
СОКО БАЊА ВЕЛИГДЕН ПЕРИОД 14.04-17.04.2023  3 ноќи /4 дена  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 160 € / 9.920 денари                                ......

€559 €499
 РИМ  - ВЕЛИГДЕН          Авион/ 4 дена/ 3......
 РИМ  - ВЕЛИГДЕН          Авион/ 4 дена/ 3 ноќевања               ПЕРИОД  21.04- 24.04.2023   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ до 15.03 499€......

Pin It on Pinterest