Пролетни патувања 2024

Поврзани објави:

€240 €240
Виена поранешниот главен град на моќната......
Виена поранешниот главен град на моќната Австро-унгарска империја, а денес главен град на Австрија кој е и модерна туристичка метропола на брегот на прекрасниот......
Дубаи
€995 €995

€995 €995
Д У Б А И 01.05. – 06.05.2024 | 4 ноќи – 6 дена | Лет од......
Д У Б А И 01.05. – 06.05.2024 | 4 ноќи – 6 дена | Лет од Скопје   Еден од седумте емирати кои ги формираат Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ). Иако Абу Даби е главниот......

Pin It on Pinterest