Eсенски патувања 2022

Поврзани објави:

€140
Будимпешта-град со прекрасна местоположба за......
Будимпешта-град со прекрасна местоположба за сонување кој ја покажува темпераментната визија на Истокот и на Западот, како и нивната магична халуцинација на......

 Инфо за хотел :  Интерхотел Сандански е лоциран......
 Инфо за хотел :  Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел на Бугарија, регион кој е најпознат по лековитата клима и термалните извори. Хотелот е......

€2580 €2480
                           ......
                                  ПЕРСИСКА ИМПЕРИЈА ИРАН           ТЕХЕРАН - КЕРМАН - ЈАЗД - ПЕРСЕПОЛИС-ШИРАЗ - ИСФАХАН-......


€499
СИЦИЛИЈА е најголемиот остров во Средоземното Море......
СИЦИЛИЈА е најголемиот остров во Средоземното Море и еден од 20-те региони на Италија. Тој е еден од петте италијански автономни региони и официјално се нарекува......

€160
 ПЕРИОД НА......
 ПЕРИОД НА РЕАЛИЗАЦИЈА  ü  09.10–11.10.2022 ü2 ноќевања so појадок üАвтобуски превоз üКористење на SPA                  ......

Авион/ 4 дена/ 3 ноќевања         ......
Авион/ 4 дена/ 3 ноќевања            Напомена:     ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 379€ / 23.500 мкд   -           За......


€470
  СИЦИЛИЈА-БИСЕРОТ НА ИТАЛИЈАНСКИОТ ЈУГ   Земја......
  СИЦИЛИЈА-БИСЕРОТ НА ИТАЛИЈАНСКИОТ ЈУГ   Земја на митови и легенди, чудовишта и богови… Земја на раскошно културно наследство и природни......

€89
Еден од најголемите градови во светот, Истанбул. Град......
Еден од најголемите градови во светот, Истанбул. Град на два континента, Град на бројни раскрсници, Град на седумте ридови…ГРАДОТ НА СОНИШТАТА… Многубројни......

Pin It on Pinterest