8ми Декември 2023

Поврзани објави:

€135 €135
       Б Е Л Г Р А Д            ......
       Б Е Л Г Р А Д                 Tермин: 08.12-10.12.2023 | 3 дена / 2 ноќи со aвтобус Hotel Abba 4* Резервација со само 2.000,00......

€140 €125
     Ski opening Копаоник – Брзече Цена по лице......
     Ski opening Копаоник – Брзече Цена по лице 125евра 2 полупансиони Сместување во Hotel Apart Brzece  Вклучен превоз Пратител на патување    Термин:......

Pin It on Pinterest