Хотел Молика-Пелистер

Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2021 година споделете ги со своите најблиски и најмили во хотелот Молика на Пелистер , сместен во прегратките на најубавиот зимско планински центар во Македонија – Националниот Парк Пелистер , Битола.

Дозволете, ние да се погрижиме за Вашето празнично расположение во деновите исполнети со радост и благосостојба.

1.

29.12.-03.01.2021

Новогодишен аранжман на база 5 (пет) полни пансиони

13.640 денари

220€

2.

30.12.-03.01.2021

Новогодишен аранжман на база 4 (четири) полни пансиони

12.400 денари

200€

3.

31.12.-03.01.2021

Новогодишен аранжман на база 3 (три) полни пансиони

10.540 денари

170€

4.

31.12.-02.01.2021

Новогодишен аранжман на база 2 (два) полни пансиони

8.370 денари

135€

 

                Услови за деца:

 - дете до 05 години бесплатно и спие со родител

- дете од 05-12 години користат храна и сместување, се одобрува попуст од 25 %

 Превоз:

- Можност за користење на автобуски превоз од Куманово, Скопје, Велес, Прилеп: 1.200,00 денари 

В А Ж Н И   И Н Ф О Р М А Ц И И

*Секој програм е креиран со посебни услови. Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата.

*Програмата ке се рализира  спрема условите на  новонастанатата ситуација со вирусот Ковид 19 како и запазувањето на протоколити према политиката на хотелот.

*За секоја евентуална промена ќе бидете благовремено информирани

*Резервација на аранжманот се прави во агенција со уплата од 30% и тогаш е валидна

*Цената е загарантирана само за целосна уплата. Во спротивно, загарантиран е со можносот на аконтација, а остатокот е подложен на промени.

*Патникот го потпишува Договорот за патување штом го прочитал Аранжманот и е согласен со истиот.

*Доколку патникот е незадоволен има право да се обрати на претставникот на агенцијата и на лице место да пополни Записник; или може во рок од 5 работни дена по завршување на аранжманот да поднесе приговор во агенција

Доколку нема преставник  од агенцијата во Хотелот тогаш патникот  на рецепција  доставува приговор..

*Организаторот го задржува правото да ја намали или зголеми цената во случај на промена

*Се замолуваат патниците да ги почитуваат правилата на Хотелот како и да се информираат на рецепција за било каква промена или барана нова услуга.

*Паркингот на хотелот е отворен и се почитуваат правилата на хотелот.

Во хотелот е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет. *Сместување на патниците е според правилата и политиката на објектите

Побарајте патничко осигурување и договор за патување

*Плаќањето е во денарска противвредност по курс 62 денари.

*Во готово – авансно *кредитни картици, вирманско плаќање плаќање од вкупната цена на аранжманот во моментот на пријавување, а остатокот најдоцна 10-дена пред  започнување на аранжманотпоаѓање, зависно од видот на програмот,плакање преку синдикати и работни организации.со посебни договори.

 

КОВИД ИНФО доколку странките го откажат аранжманот 10 дена пред започнување на прва услуга имаат можност да одберат друг термин сеуште има место. Доколку настанат други промени поради пандемијата или има дополнителни рестрикции средствата ги враќаме во целост од извршената уплата.

 *Важат Општите услови на ТА Камелија Турс-Туроператор со Лиценца-А членка на СКТМ

*Носител на овој програм е Камелија Турс: со сопствен закуп на хотелот.

 Трошоците за подготовка и организација на патувањето со број на полиси АД Осигурителна Полиса Скопје (Полиса бр. 130030006717) и (Класа 13 *Општа одговорност и Тарифа 27 Туристички агенции

. 

 Тимот на ТА КАМЕЛИЈА ТУРС Ви посакува пријатeн престоји Среќни Новогодишни Празници !

Програма

1
29.12.-03.01.2021
  Новогодишен аранжман на база 5 (пет) полни пансиони
2
30.12.-03.01.2021
  Новогодишен аранжман на база 4 (четири) полни пансиони
3
31.12.-03.01.2021
  Новогодишен аранжман на база 3 (три) полни пансиони
4
31.12.-02.01.2021
  Новогодишен аранжман на база 2 (два) полни пансиони

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Ко-организација во соработка со хотелот
Сместување во http://www.hotelmolika.com.mk/
Одбрана услуга според табела на база полни пансиони со вклучени свечени вечери шведски маси за појадок и ручек, музички забави и други новогодишни изненадувања према политиката на хотелот,

Цената Не покрива?

 • Индивидуални екскурзии и дополнителни индивидуални барања и трошоци
 • Пијалоци
 • Доплата за користење на еднокреветна соба плус 70%
 • Доплата за превоз 1.200 денари / За деца од 0-2 години бесплатно / За деца од 2-8 години 50%

Pin It on Pinterest