Фурка


Вилата е комплекс од 4 згради кои што се наоѓаат во......
Вилата е комплекс од 4 згради кои што се наоѓаат во исто двор. Дуплексите во вилата се состојат од 2 спални соби во кои што има по 2 легла додека во состав на......

  Куќи „Елени“ и „Никос“ се оддалелени......
  Куќи „Елени“ и „Никос“ се оддалелени околу 200-250 м од море и се наоѓаат во многу мирен дел на Фурка. Двете се идентични, со мала разлика во однос на......

 Вила ОКЕАНИС се наоѓа во мирниот дел на Фурка, на......
 Вила ОКЕАНИС се наоѓа во мирниот дел на Фурка, на оддалеченост на околу 40 м од градската плажа. Располага со 1/4 апартмани на кат и на ниско приземје, со пространи......

Pin It on Pinterest