Далечни дестинации


€1650 €1450
Иран – запознајте ја древната персиска култура......
Иран – запознајте ја древната персиска култура на која Иранците се многу горди. Заљубете се во Иран поради литература која е стара повеќе од 2500 години,......

€399
Тајланд е земја која се наоѓа зад волшебното......
Тајланд е земја која се наоѓа зад волшебното огледало, прекрасна во својата  разноликост, бојата, мирисот и страстa….сосема поинаква од нашата......

€780
Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во......
Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска височина од 1.5m, податок кој......


€590
Мароко е само неколку километри оддалечено од брегот......
Мароко е само неколку километри оддалечено од брегот на Европа, но сепак животот тече сосема поинаку во оваа земја. Мароко не само што е извор на највкусните......

 ЈОРДАН, Кралство на Блискиот Исток, пустинска......
 ЈОРДАН, Кралство на Блискиот Исток, пустинска земја без нафта, но и земја во која се наоѓа најневеројатнотот чудо од античкиот свет-градот во камен,......

€1090 €990
Ве водиме до една авантура во најинтересните градови......
Ве водиме до една авантура во најинтересните градови во Индија за време на Дивали фестивалот на светлината кој се прославува три дена крај на октомври или почеток......

Виетнам
€1090 €990

€1090 €990
Уживајте во преубавите предели на Виетнам, каде......
Уживајте во преубавите предели на Виетнам, каде природа е недопрена, земја со  богата култура и љубезно население…   Прекрасни пејсажи, богата......

Pin It on Pinterest